
Салат з буряком і сиром фета
Прийшла осінь – а це означає, що настав той самий довгоочікуваний час, коли можна урізноманітнити свій буденний раціон цікавими стравами з молодого буряка. У складі пропонованого салатику цей яскравий і корисний коренеплід розкривається по-новому, набуваючи несподівані смакові відтінки. А все завдяки додаванню усіма відомого грецького сиру фети, що має злегка солонуватий смак, а також хрустких волоських горішків. Соус, яким заправляється салатик, теж Вас здивує. Це пікантна суміш оливкової олії, соєвого соусу і бальміческого оцту. Такий свіжий салатик на кожен день Ви завжди зможете приготувати на «швидку руку», адже все, що Вам потрібно – відварити овоч і з'єднати всі компоненти.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Горіхи Мигдаль 150г
30 г.
Салат Варшавський
100 г.
Сир Фета Світ Сир 45%
200 г.
Буряк
300 г.
Соус соєвий Chong 1л
20 мл.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
10 мл.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Салат помити, просушити, нарвати руками. Сир фета нарізати кубиками.
02
Буряк помити, відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Горіхи порубати ножем.
03
Змішати соєвий соус, оцет та оливкову олію.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів