
Рис з кедровими горіхами
Ви досі вважаєте рис буденним і пересічним гарніром? На жаль чи на щастя, ми зруйнуємо Ваші стереотипи. Завдяки додаванню всього на всього двох простих інгредієнтів «набридлива крупа» розкривається по-новому, набуваючи вишуканий смак. Хрусткі кедрові горішки відомі своєю цінною властивістю надавати неповторний смак і тонкий аромат будь-якій страві, куди вони додаються. Наш пікантний рис – не виняток. Зелена цибуля не тільки прикрашає гарнір, роблячи його більш яскравим і ефектним, але і вносить свій специфічний, злегка гіркуватий смак. У підсумку Вам очікує перетворений до невпізнання рис і задоволені обличчя рідних, що спробували цю незвичайну страву. Приємного Вам апетиту.
Інгредієнти
Рис
200 г
Кедрові горіхи
100 г
Цибуля зелена
30 г
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Етапи приготування
01
Обсмажити горішки на оливковій олії.
02
Посолити, поперчити, додати дрібно нарізану цибулю і петрушку. Цю суміш додати до відвареного рису.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів