Картопля із вином - Image

Картопля із вином

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Це дуже швидкий рецепт приготування картоплі, тому що на цей процес вам знадобиться всього півгодини, але в результаті, ви отримаєте смачний гарнір до будь-якого м'яса або риби, бо картопля досить універсальний продукт Вино робить страву ще більш пікантною, додає якусь "родзинку" їй. Щоб картопля була ще більш ситною, а вся страва "трималося разом", додайте до картоплі борошна. Ви можете подавати страву з овочевою нарізкою, щоб якось урізноманітнити страву. Але в будь-якому разі приготувати такий легкий і швидкий гарнір вам захочеться ще раз, особливо після того, як ви його спробуєте. Так що давайте готувати і радувати своїх близьких.

Продукти для рецепту

Картопля фасована
55.20

Картопля фасована

за 1 кг

Інгредієнти

Картопля фасована

600 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

50 г.

Борошно пшеничне вищий гатунок

25 г.

Масло вершкове домашнє

60 г.

Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л

150 мл.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю помити, очистити і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду, охолодити картоплю і нарізати скибочками. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати.

02

Розтопити вершкове масло на сковороді і обсмажити на ньому цибулю до золотистого кольору. Додати до цибулі борошно, смажити ще кілька хвилин, помішуючи. Влити у сковороду вино, додати сіль, перець і тушкувати близько 7 хвилин.

03

Додати в соус картоплю. Протушкувати кілька хвилин, вимкнути вогонь, накрити кришкою і залишити на 5 хвилин. Подавати гарячою з м'ясом, рибою або овочами.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв