Картопляний салат-гарнір - Image

Картопляний салат-гарнір

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Картопля - це взагалі універсальний продукт. З нього можна приготувати безліч страв , як тих , що йдуть як гарнір , так і самостійних . Картопля входить до складу дуже багатьох страв. А подарував світові цей чудовий продукт Колумб , який відкрив Америку , а разом з нею світ дізнався і про картоплю . Якщо всі звичні гарніри вам набридли , тоді пропонуємо вам сьогодні приготувати не зовсім звичайний гарнір з зовсім звичайних продуктів. Це гарнір з картоплі йде у вигляді салату. Такий гарнір буде добре поєднуватися з рибою , запеченою м'ясом , сосисками , а також грибами. Готується гарнір швидко і дуже легко. Приэмного аппетиту!

Продукти для рецепту

Картопля фасована
55.20

Картопля фасована

за 1 кг

Інгредієнти

Картопля фасована

500 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

80 г.

Яйце куряче С0 1шт

2 шт.

Оцет столовий Руна 9% 0,75л

10 мл.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

20 мл.

Зелень мікс 100г

30 г.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Яйця також відварити в підсоленій воді, очистити, нарізати скибочками.

02

Зелень помити і подрібнити. Оцет з'єднати з рослинною олією.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку, перець, сіль за смаком і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв