
Португальський червоний суп
Жителі Португалії люблять дуже смачно і ситно поїсти. Відомо, що Португалія - це країна томатів. Тут готують найрізноманітніші салати, соуси, другі страви і, звичайно, ж супи і все це з томатів. Супи португальські - це особлива справа. Вони вважаються тут дуже корисними, так як в Португалії не прийнято робити зажарку та ще й на соняшниковій олії. У супи додають просто оливкову олію. У цьому весь і секрет. Про користь оливкової олії можна говорити дуже багато. Але сьогодні не про неї, а про португальський червоний суп. Його особливість полягає в тому, що він подається холодним. Так як соняшникова олія для нас набагато звичніша, то в рецепті присутня саме вона, хоча якщо ви хочете, можете замінити її на оливкову.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Томати Верес мариновані 760г
300 г.
Приправа Cykoria S.A. Перець червоний солодкий мелений 20г
1 шт.
Часник
4 зубчика
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
4 ст. л.
Сік лимона John Top 230мл
1,5 ст. л.
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Часник розтерти разом із сіллю. Зелений солодкий перець дрібно нарізати. Помідори очистити від насіння і шкірки, дрібно нарізати (для швидкого варіанту насіння можна і залишити) і збити виделкою.
02
У кип'ячену холодну воду влити рослинну олію, лимонний сік або оцет, покласти подрібнену зелень.
03
Змішати всі складові супу, досолити, якщо потрібно. Нарізати квадратиками хліб, додати в суп.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів