
Салат-паста з огірка по-грецьки
До вашої уваги досить своєрідний, але смачний салат-паста. Він одночасно може бути і салатом і закускою, яку можна намастити на шматочки хліба (а користі додасться, якщо хліб буде цільнозерновий), підсушені тости або грінки, загорнути в лаваш (піту), наповнити ним тарталетки (на святах, особливо у форматі фуршет, така форма подачі салату буде дуже доречна). У салат можна додати протертий сир, але тоді пропорційно зменшити кількість сметани. Щодо сметани, то все-таки віддайте перевагу жирній сметані (близько 25%), інакше, з менш жирної, салат вийде трохи рідким. Прикрасити салат можна зеленню, оливкам, маслинами або скибочками огірка.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сметана Ферма 15% 300г
250 г.
Огірки солені
200 г.
Часник
20 г.
Зелень мікс 100г
50 г.
М'ята 50г
30 г.
Оливки Losada Гордаль
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Огірки помити і очистити. Зелень помити і просушити. Часник очистити від лушпиння. Інгредієнти з'єднати в блендері і подрібнити (але не до однорідної маси, а шматочками).
02
Сметану збити міксером. Оливки нарізати дрібними шматочками.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Добре перемішати салат (до стану однорідної пасти) і охолодити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів