Котлети морквяно-яблучні, запечені - Image

Котлети морквяно-яблучні, запечені

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Морквяно-яблучні котлети - смачне і цікаве блюдо, рецепт приготування таких котлет дуже простий. При запіканні виходить смачна хрустка скоринка з соковитою начинкою. Зовні в котлетах переважає морква, але на смак - все дуже збалансовано, яблучна кислинка вигідно відтіняє морквяний смак. Цукор додавати потрібно обов'язково. При бажанні, моркву замінюють гарбузом, можна додати родзинки. При подачі запечені морквяно-яблучні котлети поливають сметаною. Виходить дуже ніжно і досить дієтично. Такі котлети смачно їсти навіть остиглими.

Інгредієнти

Яблука

100 г.

Морква

100 г.

Яйце куряче

1 шт.

Масло вершкове

10 г.

Крупа манна

10 г.

Сухарі панірувальні

10 г.

Цукор

5 г.

Сметана

30 мл.

Етапи приготування

01

Моркву нашаткувати. Розігріти сковороду, додати вершкове масло, викласти моркву, влити 50 мл. води, тушкувати до готовності.

02

Після, в сковороду додати також нашатковані яблука, всипати цукор і тушкувати протягом 5 хвилин, додати манну крупу, тушкувати 5-10 хвилин на маленькому вогні. Додати збитий білок, після чого остудити масу.

03

Масу розділити на кілька частин, обваляти кожну в сухарях, сформувати котлети, обсмажити на сковороді в олії. Подавати зі сметаною.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв