
Картопляні котлети з червоною квасолею
Любите картоплю і шукаєте нові варіанти її приготування? Приготуйте картопляні котлети з червоною квасолею. Картопля - улюблений багатьма овоч, а квасоля, завдяки безлічі корисних речовин, що входять до її складу, відноситься до дієтичних і лікувальних продуктів. Спеції: прованські трави, чорний мелений перець, мелений перець чилі зроблять котлетки дуже ароматними, а куркума додасть їм гарний колір. При приготуванні страви можна використовувати квасолю й іншого сорту, а не тільки червону. Основна вимога до квасолі в цьому рецепті в тому, щоб вона легко розварювалася і була смачною. Її бажано попередньо замочити на ніч.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
1 кг.
Морква
3 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
2 ст. л.
Перець Aro червоний мелений чилі 250г
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Трави прованські Carmencita 20г
за смаком
Куркума Еко 20г
2 ч. л.
Сухарі панірувальні
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Борошно пшеничне вищий гатунок
100 г.
Квасоля червона Верес 200г
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Етапи приготування
01
Відварити квасолю до гарної м'якості. Картоплю відварити і остудити, підсушити. Моркву натерти. У розігрітій сковороді обсмажити моркву на олії, додати подрібнену цибулю, всипати куркуму. Додати також в сковороду всі спеції і трави. Перемішати.
02
З картоплі зробити пюре, можна використовувати блендер. Вмішати в картопляне пюре яйця, додати відварену квасолю, зажарку зі сковороди, всипати борошно. Ретельно перемішати всю суміш. При необхідності додати ще спецій. Після чого зробити з маси котлети, обваляти кожну в сухарях.
03
Обсмажити котлети на сковороді в олії на середньому вогні до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів