Сирно-гарбузовий пиріг - Image

Сирно-гарбузовий пиріг

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Що може бути простіше, ніж все скласти в блендер, подрібнити, покласти в духовку і запекти? Дійсно, цей сирно-гарбузовий пиріг на приготування у вас займе не більше 10 хвилин. Ще трохи на випікання і готовий прекрасний, смачний і корисний десерт! А ще він без борошна і з досить не високою калорійністю. Тому якщо ви дотримуєтеся дієти, то можете собі дозволити такий пиріг-запіканку. Особливо це буде прекрасною ідеєю на сніданок. Від нього будуть в захваті діти і навіть не здогадаються, що в складі не улюблений дітьми гарбуз. Покласти за смаком можна різні добавки (горіхи, родзинки), а цукор за бажанням замінити медом.

Продукти для рецепту

Сир кисломолочний 9%
87.90

Сир кисломолочний 9%

за 1 кг

Інгредієнти

Сир кисломолочний 9%

300 г.

Гарбуз Хоккайдо

300 г.

Ванілін Pripravka 2г

10 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

75 г.

Крупа манна Терра марка М 800г

100 г.

Яйце куряче С0 1шт

1 шт.

Етапи приготування

01

Гарбуз помити, очистити від шкірки, нарізати шматочками. Покласти гарбуз у блендер, додати сир. Все подрібнити до однорідного стану. Духовку розігріти до 200°C.

02

Додати до маси яйце, цукор, ванілін і манну крупу. Добре все перемішати. Викласти масу в силіконову форму, поставити в духовку і випікати 30 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Пана-кота з горгонзолою

Пана-кота з горгонзолою

4

30 хв