Шоколадний соус - Image

Шоколадний соус

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Перед вами рецепт смачної і універсальної страви - шоколадного соусу. Універсальність його полягає в тому, що його можна подати як основний десерт (з горіхами, печивом, вафлями і іншими солодкими виробами), використовувати як крем або глазур для різноманітних тортів і тістечок. А до фруктів він підходить просто ідеально, особливо до бананів і полуниці. Якщо ви подали такий фруктовий десерт з соусом на вечірці чи дитячому святі, то він зникне миттєво просто на очах. Для смаку можете додати трохи вершкового масла або шоколаду, мигдалевої олії або мелений мускатний горіх (тоді соус буде мати яскраво виражений горіховий аромат). Молоко за бажанням можна замінити вершками, але не жирними.

Продукти для рецепту

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
60.80 - 79.00

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

950 г

Інгредієнти

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

300 мл.

Цукор Ваш Цукор 10кг

100 г.

Яйце куряче С0 1шт

2 шт.

Борошно пшеничне вищий гатунок

5 г.

Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г

25 г.

Етапи приготування

01

Білки відокремити від жовтків. Жовтки розтерти з цукром. Додати в них какао, борошно, розмішати до однорідного стану. Молоко підігріти і влити, розмішуючи, в яєчну суміш.

02

Поставити каструльку з соусом на вогонь і варити близько 5 хвилин, помішуючи. Коли соус загусне, зняти з вогню і, при необхідності, протерти через сито. Охолодити і потім подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Чорнослив у шоколаді

Чорнослив у шоколаді

9

30 хв