Булочки-спіральки - Image

Булочки-спіральки

Кількість порцій: 12Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Домашня випічка - це відмінна сфера, щоб проявити свою фантазію та вміння. Сьогодні ми з вами будемо вчитися готувати булочки-спіральки. Всі борошняні вироби мають високу калорійність. Тому вони відмінно підійдуть для ситного сніданку і добре доповняться чаєм або кавою. Немає, мабуть, сім'ї, в якій не любили б смачних печених пиріжків або булочок. Булочки-спіральки, приготовані за нашим рецептом відразу припадуть до душі і смаку вашим домочадцям. У наш час існує величезний вибір випічки, але вас, як вмілу господиню не повинно це спокушати. Ви повинні самі проявити фантазію і створити щось своє за допомогою, звичайно, таких професіоналів, як ми.

Інгредієнти

Цукор

20 г.

Дріжджі сухі

7 г.

Сіль

7 г.

Борошно пшеничне

450 г.

Молоко

225 мл.

Масло вершкове

40 г.

Яйце куряче

1 шт.

Етапи приготування

01

Вершкове масло з молоком розтопити на водяній бані. Змішати просіяне борошно, дріжджі, цукор і сіль. Додати борошняну суміш в молочну.

02

Довести тісто до однорідної консистенції. Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити на 30 хвилин у тепле місце. Нарізати тісто на 12 частин і скачати з кожного спіраль.

03

Духовку розігріти до 190°C. Яйце з водою збити і змастити ним булочки. Деко застелити пергаментним папером. Викласти булочки, поставити в духовку і випікати близько 25 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Булочки-спіральки – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua