Бонський суп - Image

Бонський суп

Кількість порцій: 8Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Боннський суп - це чудове, дієтичне, гаряче перше блюдо. Ніжний, ароматний і в міру пряний суп, який творить чудеса! Секрет цього супу в калоріях: одна порція такого супу містить всього 35 калорій. Боннський суп останнім часом вважається однією з найбільш безпечних тижневих дієт. Причини цьому дві: висока поживність і відсутність необхідності голодувати. Ця страва містить майже повний набір необхідних для життєдіяльності мікроелементів. Крім того, боннський суп показаний при авітамінозі дуже повним людям, страждаючим розладом функції печінки і жовчного міхура, цукровим діабетом, атеросклерозом.

Продукти для рецепту

Капуста білокачанна
12.90 - 16.90

Капуста білокачанна

за 1 кг

Інгредієнти

Капуста білокачанна

1/2 шт.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

6 шт.

Помідори рожеві фасовка

500 г.

Перець солодкий Palermo Tri-Color нарізаний пастеризований 500мл

300 г.

Палички овочеві Vita Verde Морква та селера 180г

150 г.

Петрушка 70г

1 пучок

Вода негазована Аквуля 2л

4 л.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Дрібно покришити всі овочі, залити водою.

02

Довести до кипіння, кип'ятити 10 хвилин.

03

Посолити, вогонь зменшити і проварити овочі 30 хвилин. Додати зелень.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв