Вірменський салат з червоної квасолі - Image

Вірменський салат з червоної квасолі

Кількість порцій: 4Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Квасоля відома більшості людей як корисний продукт, а для вегетаріанців вона стала одним із способів заміни м'яса. Мається на увазі за кількістю білків, які квасоля містить у своєму складі. Але люблять її, на жаль, мало хто. Або скоріше просто не вміють готувати? Способів приготування і варіантів вживання квасолі безліч. Одним з найпопулярніших способів - в салатах. Приклад такого салату - Вірменський салат. У його склад входить крім квасолі також часник і велика кількість зелені, тому за смаком він виходить досить пікантним. А заправлено це все найкориснішою заправкою - оливковою олією.

Продукти для рецепту

Часник
119.90 - 289.00

Часник

за 1 кг

Інгредієнти

Часник

20 г.

Петрушка 70г

30 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

20 мл.

Лимон

20 г.

Квасоля червона Верес 200г

200 г.

Кінза 70г

30 г.

Базилік у горщику

20 г.

Етапи приготування

01

Квасолю відварити до готовності в підсоленій воді. Кінзу і петрушку помити, просушити і подрібнити.

02

З лимона вичавити сік. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Базилік помити, просушити, нарвати руками.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Запіканка зі стручкової квасолі

Запіканка зі стручкової квасолі

2

30 хв