Полунично-вершковий бісквітний пиріг - Image

Полунично-вершковий бісквітний пиріг

Кількість порцій: 10Час приготування: 1 год 10 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Надзвичайний полуничний пиріг, наче казковий замок, принесе захоплення вам та вашим рідним. Кожен шедевр потребує свого часу - займіться цим витвором вже сьогодні і ви ні в якому випадку не пожалкуєте. Адже, як можна не насолоджуватись дивовижним смаком свіженьких вершків, які, ніби білосніжні хмаринки, ваблять своєю загадковістю. А використання фруктів у вигляді полуниці та апельсина надасть невибагливого аромату та поживної цінності цій страві. Ці плоди просто прикрасять десерт своїм букетом вітамінів та корисних речовин. Такий витвір мистецтва вдало доповнить щедре використання цукрової пудри. Тому не витрачайте часу на вибір десерту така смакота заворожить вас і ви будите готувати її знову і знову.

Продукти для рецепту

Борошно 7 1кг
21.90

Борошно 7 1кг

1 кг

Інгредієнти

Борошно 7 1кг

150г

Борошно кукурудзяне Сто Пудов 500г

25г

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

6шт

Цукор Ваш Цукор 10кг

175г

Вершки Meggle Cuisine Chef кулінарні подвійні ультрапастеризовані 25% 1л

300мл

Апельсин

1шт

Полуниця

225г

Етапи приготування

01

Прогріти духовку до 180°С або (якщо духовка газова) до 4 відмітки. Змастити жиром та вистелити пергаментом дно (23 см.) розбірної глибокої форми для випікання або 2×23 см. мілкої форми. Просіяти разом пшеничне та кукурудзяне борошно.

02

Покласти до чаші цукор, додати яйця і збивати міксером до блідого кольору та густої сметаноподібної консистенції, щоб при піднятті вінчика на поверхні залишався слід.

03

Обережно домішати половину борошна за допомогою великої металевої ложки. Половину вершкового масла налити навколо чаші по краю і обережно змішати, добавляючи, решту борошна та масла.

04

Налити до підготованої форми (або 2 форм) і випікати 35-40 хвилин (або ж 25-30 хвилин для мілких форм), поки пиріг добре підніметься, набере золотавого кольору і почне відставати від стінок форми. Для охолодження викласти на решітку.

05

Збити вершки, цукор та апельсиновий сік за допомогою вінчика до утворення м’якої піни. Домішати апельсинову цедру. Відкласти 5 полуниць для прикрашання, решту ягід порізати скибочками.

06

Розділити пиріг на два коржі (або взяти два коржі, випечені в окремих формах), між ними викласти збиті вершки і порізану полуницю. Прикрасити верх відкладеною полуницею, посипати цукровою пудрою та подавати на стіл.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв