
Салат зі смаженої моркви з апельсинами і корицею
Смачний і корисний дієтичний салат з моркви з апельсином. Салат багатий вітаміни, особливо, вітамінами А (у моркві), С (в апельсинах) і Е (в оливковій олії). І вітаміни, до того ж, не просто потраплять у ваш організм, а й чудово засвояться, так як вітамін А засвоюється лише з жирами. Тому без оливкової олії в салаті не обійтися. Пікантності салату надають додані спеції: кориця і мускатний горіх, які чудово вписуються в салат і гармонують між собою. Якщо хочете ще трохи спецій, то можна додати сушений імбир (але зовсім небагато) або мелену гвоздику. З інгредієнтів салат можна доповнити будь-якими горіхами і сухофруктами.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морква
500 г.
Апельсин
200 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 мл.
Пудра цукрова Auchan 200г
20 г.
Кориця Еко мелена 20г
10 г.
Горіх мускатний Auchan мелений 55г
3 г.
Етапи приготування
01
Моркву помити, очистити і нарізати соломкою. На сковороді розігріти оливкову олію і обсмажити моркву.
02
Очистити апельсин, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Розділити часточки на шматочки.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати корицю, мускатний горіх, цукрову пудру і перемішати салат. За бажанням прикрасити родзинками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів