
М'ятний брауні
Заповітна мрія будь-якого ласуна шоколадний брауні, який дуже популярний в Америці, був придуманий більше ста років тому на кухні легендарного чиказького готелю. Назва солодощі пішла від їх характерного коричневого кольору. Найцікавіше, що брауні – щось середнє між тортиком, тістечком і пудингом. Ось такий загадковий десерт, але який смачний. Весь секрет у дивовижній консистенції: приготований за класичним рецептом десерт виходить тягучим і «вологим» всередині із хрусткою цукровою скоринкою зовні. Сьогодні пропонуємо Вам трохи відійти від традиційної рецептури і спекти м'ятний брауні. Приємний освіжаючий аромат м'яти ідеально гармонує з насиченим шоколадним смаком цього десерту.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шоколад чорний з горіхами
180 г.
Масло вершкове домашнє
70 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
65 г.
М'ята 50г
20 г.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
3 г.
Горіхи Мигдаль 150г
50 г.
Пудра цукрова Auchan 200г
120 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
20 мл.
Етапи приготування
01
Розтопити шоколад, розламаний на шматочки (60 грам), на водяній бані разом з вершковим маслом (30 грам), нарізаним кубиками. Яйця збити з цукром в пишну масу. Додати шоколадно-масляну суміш, просіяне борошно, промиту й дрібно нарізану м'яту і ваніль.
02
Горіхи крупно нарізати. Додати горіхи в тісто і довести його до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 180. Тісто вилити у форму (заповнювати на 3/4) і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 25 хвилин. Дістати пиріг і дати охолонути.
03
Збити цукрову пудру з 20 грамами масла. Покрити масою теплі брауні. Поставити на 1 годину в холодильник. Розтопити шоколад з маслом, довести до однорідності і нанести на поверхню пирога. Охолодити і прикрасити м'ятою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів