
Пончики з абрикосами
М'яка, пишна, апетитна випічка, яка нікого не залишить байдужим. Від такої ласощі не відмовиться ні дитина, ні дорослий. Один тільки вид і божественний аромат викликає нестримне бажання зжерти все до останньої крихти. Отже, Вашій увазі повітряні пончики (пампушки) – круглі солодкі пиріжки, смажені у фритюрі. Вони бувають круглими (німецькі берлінери) з начинкою, а також у вигляді бублика з отвором посередині (американські донатси) без начинки. Сьогодні ми готуємо берлінери із фруктовою начинкою. Пухнаста, але тонка оболонка зі свіжоспеченого листкового тіста, всередині – стиглий і ароматний абрикос, зварений у сиропі до м'якості. Хрустка скоринка і пудрова присипка. Смакота.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
300 г
Вода негазована Аквуля 2л
400 мл
Абрикос
500 г
Борошно 7 1кг
100 г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
5 шт.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ч. л.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
200 мл
Цукрова пудра Aro 250г
40 г
Етапи приготування
01
Приготувати сироп з води і цукру. Додати половинки абрикосів і проварити до м'якості. Вийняти із сиропу, охолодити.
02
Яйця збити з цукром, додати борошно і ванільний цукор, розмішати до отримання однорідного тіста.
03
Розігріти в сотейнику олію. Обмокнути половинки абрикосів в тісто і обсмажити в гарячій олії до золотистого кольору. Викласти на паперовий рушник.
04
Перед подачею до столу посипати пончики цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів