Кокосове печиво з чорносливом - Image

Кокосове печиво з чорносливом

Кількість порцій: 5Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Пропонуємо вам як варіант доповнення до сімейного вечірнього чаювання приготувати кокосове печиво з чорносливом. Воно припаде до смаку всій вашій родині. Адже, таке печиво не тільки дуже смачне, але і корисне. Кокос відомий своєю користю в підвищенні імунітету і опірності організму інфекціям. А чорнослив багатий мінеральними речовинами - калієм, натрієм, магнієм, кальцієм, фосфором і вітамінами. Смак печива не залишить вас байдужими. Хрустке тісто, всередині якого укладено чорнослив, приготувати таке не складе особливих труднощів. Тому для тих, хто любить печиво і хто обожнює сухофрукти в ньому, неодмінно варто приготувати таке печиво.

Продукти для рецепту

Борошно пшеничне вищий гатунок
17.40

Борошно пшеничне вищий гатунок

за 1 кг

Інгредієнти

Борошно пшеничне вищий гатунок

170 г.

Стружка кокосова

150 г.

Масло вершкове домашнє

125 г,

Мед Літній Мед 750г

2 ст. л.

Цукор Ваш Цукор 10кг

2 ст. л.

Чорнослив Almond без кісточки 75г

40 г.

Етапи приготування

01

Щоб замісити тісто потрібно: змішати борошно, приблизно 120-125 г. кокосової стружки, мед, цукор і вершкове масло, яке повинно бути м'яким.

02

Замісити тісто і скатати з нього невеликі кульки.

03

Чорнослив промити і обсушити. У кожну кульку втиснути по одному чорносливу (якщо плід великий, то розрізати його на 2 частини).

04

Потім знову скатати кульки і обваляти кожну кульку в кокосовій стружці, що залишилася.

05

На деко вистелити пергаментний папір і викласти кульки.

06

Деко поставити в розігріту до 180°С духовку і випікати приблизно 25-30 хвилин до рум'яного кольору кульок.

07

Потім витягнути деко з духовки і дати печиву повністю охолонути.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Зелена шакшука

Зелена шакшука

1

15 хв