
Шарлотка з горіхами і корицею
За класичною рецептурою шарлотка печеться з яблук, на які виливають тонкий шар ніжного тіста. Доступність цього кисло-солодкого фрукта і простота приготування бісквіта зробили десерт дуже популярним у всьому світі. Пропонуємо Вам дещо урізноманітнити традиційний французький пиріг і додати в яблучну начинку горішки і ароматну пряність корицю. Що стосується горіхів, можете використовувати абсолютно будь-які на Ваш смак і гаманець. Не бійтеся експериментувати і додайте, наприклад, мікс з декількох різновидів горіхів: волоські і фісташки, мигдаль і фундук. Кожен з них має свій, неповторний смак і аромат, який неодмінно розкриється в процесі приготування шарлотки. Приємного чаювання.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
600 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Кориця Еко мелена 20г
10 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г.
Горіхи Мигдаль 150г
30 г.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 200. Яйця збити з цукром в пишну масу. Додати просіяне борошно з розпушувачем і ще раз збити. Додати корицю і перемішати.
02
Яблука помити, очистити і нарізати шматочками. На дно форми викласти яблука і горіхи. Потім залити тістом начинку. Поставити пиріг в духовку і випікати близько 35 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів