Фаршировані яблука з вершками - Image

Фаршировані яблука з вершками

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Якщо Ви стежите за своїм харчуванням і воліли б з'їсти, припустимо, фрукт, ніж чергові магазинні солодощі – пропонований рецепт смачних, але корисних домашніх ласощів спеціально для Вашої уваги. Такий звичайний фрукт як яблуко, виявляється, можна представити у вигляді оригінального десерту, де воно буде виступати не доповненням, як зазвичай трапляється, а головним акцентом. Ви вже заінтриговані? Вашій увазі печені фаршировані яблучка, у «внутрішність» яких кладеться цільний (або мелений) мигдаль, родзинки, лимонна цедра і жирні, ніжні вершки. Повірте, це дуже смачно, а головне – без жодної шкоди для Вашої фігури. І Ваші діти по достоїнству оцінять ці милі фруктові «горщики».

Продукти для рецепту

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
65.60 - 100.60

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

50 г

Інгредієнти

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

8 шт.

Лимон

50 г.

Мигдаль

60 г.

Родзинки

40 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

30 г.

Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л

200 мл.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

20 мл.

Масло вершкове домашнє

20 г.

Етапи приготування

01

Яблука помити, зрізати верхівку, чайною ложкою видалити частину м'якоті. Лимон помити, цедру натерти на дрібній тертці (повинно вийти близько 2 столових ложок). Сік вичавити. Збризнути соком середину яблук.

02

Цедру, мигдаль, промиті родзинки, цукор і вершки змішати. Нафарширувати цим яблука. Духовку розігріти до 180. Викласти яблука на деко, вилити на деко вино. На кожне яблуко покласти шматочок масла і поставити в духовку на 35-40 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв