Мигдалеве молоко - Image

Мигдалеве молоко

Кількість порцій: 6Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Мигдалеве молоко є обов'язковим інгредієнтом в багатьох рецептах домашньої випічки і всіляких десертів, але, на жаль, далеко не в кожному магазині його можна придбати. Але не відмовлятися ж від приготування бананового тортика, шоколадного пудингу або пісних вівсяних вафлей? Або ж доведеться шукати, чим же таким замінити цей рідкісний продукт? Звичайно ж, не доведеться. Адже його можна приготувати в домашніх умовах. І це, до речі, дуже просто і швидко. Головне – залити мигдаль водою заздалегідь. Найглибша омана на тему мигдалевого молока – припущення, що в його складі присутнє молоко. Насправді ж, це не так. Які інгредієнти використовуються в цьому напої – читайте в нашому рецепті.

Інгредієнти

Мигдаль

240 г

Мед

1 ст. л.

Вода

4 ст.

Ванилін

3 г

Етапи приготування

01

Залити мигдаль водою і дати постояти мінімум 6 годин, потім злити воду.

02

Викласти мигдаль в блендер і додати холодну воду.

03

Збивати, поки на поверхні не з'явиться піна.

04

Додати мед і ванілін. Збивати ще 20-30 секунд.

05

Згорнути марлю мінімум в 4 шари. Процідити мигдалеву суміш в глечик через марлю, допомагаючи ложкою. Мигдальне молоко готове.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Сібас, запечений у фользі

Сібас, запечений у фользі

2

30 хв

Мигдалеве молоко – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua