Зимовий суп із квасолею - Image

Зимовий суп із квасолею

Кількість порцій: 7Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Рослинний аналог м'яса. Так ще можна назвати квасолю. Ці бобові необхідно їсти мінімум 3 рази на тиждень, наприклад 2 рази на тиждень можна обідати квасоляним супом, а в інший час можна використовувати квасолю як інгредієнт в салатах. Існує й кілька правил правильного приготування саме білої квасолі. Після того, як квасоля закипає, необхідно злити гарячу воду і залити квасолю новою холодною водою, після таких маніпуляцій ці бобові виходять більш наваристими, поживними та смачними. Під час варіння квасолю краще не перемішувати, а після приготування потрібно додати рослинну олію.

Інгредієнти

Сушена квасоля

100 г.

Куряче філе

2 шт.

Консервовані помідори

450 г.

Бульйон

2 л.

Цибуля

1 шт.

Морква

2 шт.

Часник

2 зубчики

Петрушка

за смаком

Укроп

за смаком

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Етапи приготування

01

Квасолю попередньо замочити у воді на ніч.

02

У великій каструлі відварити квасолю в 1,5 л. води: довести до кипіння, зменшити вогонь і варити на повільному вогні, не накриваючи, 10 хвилин. Зняти з вогню. Злити воду і промити квасолю.

03

У каструлю до квасолі додати нарізані цибулю, кріп, моркву, часник, петрушку і перець. Влити курячий бульйон, довести до кипіння.

04

Покласти в каструлю курячу грудку і помідори, накрити кришкою і варити приблизно 30 хвилин або до повної готовності квасолі.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Зимовий суп із квасолею – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua