
Яблука, смажені по-французьки
Пропонуємо Вам рецепт швидкого в приготуванні і простого, але дуже смачного й оригінального десерту "Яблука, смажені по-французьки". Яблука - чудовий продукт, про корисність якого знають, напевно, всі. Найпопулярніший фрукт в нашій країні доступний за ціною не тільки в сезон, але і в будь-яку пору року. Цей плід здоров'я, як часто називають яблуко, обов'язково повинен бути в раціоні кожної людини: в першу чергу, звичайно ж, в сирому вигляді, але і у вигляді соків, компотів, джемів, начинок для пирогів і інших всіляких страв. Порада: яблука для цього рецепта краще вибирати тверді з кислинкою. Шкірку з яблук обрізати не потрібно.
Інгредієнти
Яблука
800 г.
Борошно пшеничне
25 г.
Масло вершкове
50 г.
Цукор
50 г.
Лимони
1 шт.
Варення
за смаком
Етапи приготування
01
Очистити яблука від насіння, розрізати кожне на 4 частини.
02
Обваляти кожну четвертинку яблука в борошні, обсмажити на вершковому маслі.
03
Викласти яблука на тарілку, скропити лимонним соком, зверху прикрасити варенням. Подавати з вершками і/або морозивом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів