
Устриці з гострим соусом
Ви пробували устриці з соусом Табаско? Прохолодна солона морська вода, ніжне м'ясо молюска і пекучий перець - це фантастичне поєднання. Секунду здається, що лисички, і правда, взяли сірники і запалили синє море прямо у тебе в роті. Потім «палаючими» язиком і небом відчуваєш м'яку, гладку текстуру устриці. І відчуваєш, як морська свіжість згладжує перцевий жар.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Устриця ФДК Марен-Олерон №3
12 шт
Лимон
1 шт
Соус Tabasco перцевий червоний 60мл
1 ч. л.
Лід харчовий 1кг
Етапи приготування
01
Помістіть відкриті устриці на блюдо з колотим льодом.
02
Полийте кожну устрицю кількома краплями соусу.
03
Подавайте з часточками лимона.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів