Сирні коржики з цукіні - Image

Сирні коржики з цукіні

Кількість порцій: 6Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Страва з категорії «смачно і швидко». До того ж, сирні коржики з цукіні – чудовий варіант сніданку чи обіду. Коржі виходять ніжними і повітряними, з яскраво вираженим сирним смаком. Основний інгредієнт – цукіні – європейський різновид кабачків зі смугастою м'якою шкіркою зеленого кольору і ніжною текстурою. Овоч багатий вітаміном С і кератином. Також цукіні корисний при схудненні, оскільки має сечогінну дію. Смажити коржі необхідно до появи золотистої скоринки. І гарячі, і холодні, сирні коржики однаково смачні.

Продукти для рецепту

Борошно 7 1кг
21.90

Борошно 7 1кг

1 кг

Інгредієнти

Борошно 7 1кг

300 г.

Масло вершкове домашнє

30 г.

Цукіні

200 г.

Сир Пирятин Сметанковий твердий 50%

200 г.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

50 мл.

Томатна паста Marinado 25% 460мл

100 г.

Етапи приготування

01

Цукіні і сир натерти на тертці. Перетерти борошно з маслом в крихту. Додати цукіні, половину сиру і половину томатної пасти. Збити в блендері. Поступово додаючи молоко, замісити тісто.

02

Тісто порізати на 6 частин. Розкатати кожну частину у формі кола і помістити на деко. Кожну формочку посипати сиром.

03

Випікати при 210°С 20 хвилин. Подавати з томатною пастою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв