Голубці з грибами
М'ясо з рисом - традиційна начинка голубців, але якщо готувати пісні голубці, то можна використовувати будь-які овочі, гриби, а також їх поєднання. Можна змішувати грибну начинку з рисом, гречкою або морквою, готувати їх в духовці або тушкувати в казані. Рецепт приготування голубців з грибами дуже простий і мало відрізняється від приготування звичайних голубців, але смак у цієї страви зовсім інший, не менш чудовий. Голубці виходять легкими і в той же час ситними, тому страва сподобається не тільки тим, хто дотримується посту або дотримується дієтичного харчування. Подавати голубці з грибами найкраще зі сметаною.
- 1. Капуста — 1 головка
- 2. Гриби сухі — 200 г.
- 3. Цибуля — 1 шт.
- 4. Рис — 1 кг.
- 5. Соняшникова олія — 3 ст. л.
- 6. Томатна паста — 1 ст. л.
- 7. Паприка — 1 ч. л.
- 8. Сіль — 1 ч. л.
- 9. Перець чорний мелений — 1 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Рис промити, гриби замочити в теплій воді.
Гриби віджати і пропустити через м'ясорубку.
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити в олії до золотистого кольору. Додати пасту і ще хвилину смажити. Додати чайну ложку паприки, перемішати і зняти з вогню.
Змішати рис, гриби і цибулю. Додати спеції.
У капустяний лист завернути начинку. Викласти в каструлю, залити водою з невеликою кількістю соняшникової олії. Варити 40 хвилин.