Салат "Венеція" - Image

Салат "Венеція"

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

До складу цієї страви входять нестандартні інгредієнти, але за смаковими відчуттями салат виходить просто незвичайним. Чорнослив надає йому особливо насичений смак. Салат може здатися трохи важким через те, що в ньому використовується майонез. Але без нього не можна обійтися, тому що він виступає сполучною речовиною. Затяті противники майонезів можуть приготувати домашній майонез. Порядок шарів можна змінювати, але починати потрібно з чорносливу, а закінчувати свіжими зеленими огірками. Для більшого зовнішнього ефекту салат «Венеція» подають, як одне велике блюдо, але можна приготувати і порційно в прозорих невеликих креманках або фужерах.

Інгредієнти

Куряча грудка

400 г.

Печериці

300 г.

Чорнослив

200 г.

Сир

200 г.

Картопля

3 шт.

Яйця

3 шт.

Огірок

1 шт.

Майонез

за смаком

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Курячі грудки відварити в підсоленій воді до повної готовності. Відварити яйця і картоплю в мундирі.

02

Чорнослив залити хвилин на 15 окропом. Гриби ретельно вимити і обсмажити на сковороді до готовності.

03

Першим шаром викласти нарізаний чорнослив. Наступним шаром - курячу грудку. Змастити майонезом.

04

Очистити і нарізати остиглу картоплю кубиками, викласти наступним шаром. Знову промазати майонезом. Потім викласти смажені гриби.

05

Натерти яйця на тертці і викласти наступним шаром. Промазати майонезом.

06

Сир натерти на крупній тертці і викласти наступним шаром.

07

Зверху прикрасити часточками свіжого огірка.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Салат "Венеція" – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua