Салат картопляний з цибулею - Image

Салат картопляний з цибулею

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Мало хто здогадувався, але картопля – прекрасне поле для Вашої нестримної фантазії і найнесподіваніших експериментів. Тому, як Ви зрозуміли, набридливою смаженою картоплею або картопляним пюре справа не обмежиться. Вашій увазі цікавий варіант салату з картоплею на кожен день. Завдяки грамотній комбінації інгредієнтів і вдалому соусу пересічний овоч набуває вишукані, часом навіть несподівані смакові нотки. Відварна картопля практично маринується в ароматній заправці з оливкової олії та бальзамічного (або винного) оцту. Можете додати трохи лимонного соку для пікантної свіжості. Хрустка ріпчаста і зелена цибуля чудово доповнюють оксамитовий смак картоплі.

Продукти для рецепту

Картопля фасована
55.20

Картопля фасована

за 1 кг

Інгредієнти

Картопля фасована

500 г.

Цибуля зелена Auchan пучок 75г

50 г.

Оцет столовий Руна 9% 0,75л

30 мл.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

20 мл.

Цибуля

120 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю помити, залити холодною водою і зварити до готовності. Відварену картоплю охолодити і очистити, нарізати кубиками або скибочками. Покласти картоплю в миску, додати сіль і перець.

02

Зелену цибулю помити і дрібно нарізати. Ріпчасту цибулю очистити від лушпиння і нарізати (дрібно або кільцями). Змішати рослинну олію і оцет. Посипати картоплю цибулею, додати заправку і обережно перемішати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв