Салат "Дике озеро" - Image

Салат "Дике озеро"

Кількість порцій: 5Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Цей салат підходить всім любителям морепродуктів. На смак салат виходить ніжний, приємний солодко – солонуватий, з яскраво вираженим ароматом морської капусти і крабових паличок. Любителі гострого можуть проперчити деякі шари салату червоним або чорним меленим перцем. Для приготування потрібно мала кількість інгредієнтів, але при цьому салат має прекрасний смак і надає користь людському організму. Останній шар кукурудзи в салаті майонезом не змащують. Готовий салат ставлять у холодильник на 15 – 20 хвилин, щоб він просочився. Подається в охолодженому вигляді або кімнатної температури, в салатниці або в іншій підходящій ємності.

Інгредієнти

Морська капуста

200 г.

Консервована кукурудза

380 г.

Крабові палочки

240 г.

Яйця

3 шт.

Сіль

за смаком

Майонез

за смаком

Етапи приготування

01

Варені яйця порізати кубиками.

02

Крабові палички також нарізати кубиками.

03

На дно салатниці викласти морську капусту, змастити тонким шаром майонезу.

04

Зверху викласти крабові палички і змастити майонезом.

05

На крабові палички викласти яйця, трохи посолити.

06

На яйця викласти кукурудзу, трохи змастити майонезом. Шари повторити.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Салат "Дике озеро" – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua