Салат "Лагуна" - Image

Салат "Лагуна"

Кількість порцій: 1Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Незвичайне поєднання продуктів робить цей салат чарівно смачним. Основний інгредієнт салату – це червона риба, в цьому рецепті - це лосось. Краще всього використовувати для салату солону червону рибу, у зв'язку з тим, що вона вже готова і її не потрібно піддавати термічній обробці. Замість філе лосося в салат можна покласти сьомгу або горбушу, головне, щоб вона була слабосоленої. Салат виглядає дуже привабливо зовні, тому, що готується шарами. Салат «Лагуна» – вишукане блюдо, яке можна сміливо запропонувати для святкового столу, де він послужить не тільки прикрасою, але й дуже смачною і ситною їжею.

Інгредієнти

Листя салату

70 г.

Філе лосося мариноване

30 г.

Креветки

30 г.

Авокадо

40 г.

Помідори черрі

20 г.

Пармезан

10 г.

Оливкова олія

20 г.

Лимон

50 г.

Базилік

3 г.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Салат порвати на частини, полити оливковою олією з сіллю.

02

Авокадо нарізати кубиками і викласти на салатне листя.

03

Мариноване філе лосося нарізати тонкими пластинками.

04

Пластинки лосося і відварені креветки викласти на салат. Додати помідори.

05

Салат посипати крупно натертим пармезаном, базиліком і полити соком лимона.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Салат "Лагуна" – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua