Курка в горіховому соусі - Image

Курка в горіховому соусі

Кількість порцій: 4Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Курка в горіховому соусі - нескладна в приготуванні, смачна страва. У кулінарії дуже затребувані волоські горіхи - смачний і корисний продукт. У цьому рецепті соус, приготований із волоських горіхів на курячому бульйоні з додаванням анісу і кмину, зробить страву з курки оригінальною і цікавою. Поради щодо процесу приготування: курку відварюйте в невеликій за обсягом кількості води. Суміш із борошна, що спасероване на вершковому маслі, подрібнених за допомогою м'ясорубки горіхів і товченого насіння анісу і кмину розведіть процідженим бульйоном до консистенції густої сметани. Замість анісу і кмину можна використовувати коріандр і фенхель.

Інгредієнти

Курка

1 шт.

Горіхи волоські

200 г.

Борошно пшеничне

1 ст. л.

Аніс

за смаком

Кмин

за смаком

Масло вершкове

2 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Курку нарізати на порційні шматочки, відварити в підсоленій воді практично до готовності. Бульйон процідити.

02

Горіхи перекрутити через м'ясорубку. Поставити сковороду на вогонь, розігріти, висипати борошно, обсмажити, додати в борошно на сковороді горіхи, всипати товчене насіння анісу і кмину, влити бульйон в сковороду. За смаком додати сіль і перець.

03

Викласти в соус на сковороді курку та поставити в духовку на 15-20 хвилин (на маленькому вогні).

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Курка в горіховому соусі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua