
Рис із тертим кокосом
Одним із основних інгредієнтів запропонованого рецепта є тертий кокос. М'якоть кокоса містить цілий ряд корисних для людського організму речовин, має здатність поліпшувати травлення і зір, підвищувати імунітет, відновлювати сили, перешкоджати виникненню серцево-судинних і онкологічних захворювань. Крім того, широко відомі протизапальна та антимікробна дії кокоса. Недарма жителі тропічних країн називають кокос "подарунком з небес". Із додаванням кокоса можна приготувати смачні, оригінальні страви, які, до того ж, дуже поживні. Рис із тертим кокосом - одна з таких страв.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис Metro Chef Басматі 3кг
200 г.
Вода негазована Аквуля 2л
400 мл.
Родзинки
2 ст. л.
Кориця Badia палички 14,2г
1 паличка
Кунжут
1 ст. л.
Гвоздика Auchan 10г
3 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Обсмажити кокос в олії протягом 1 хвилини на маленькому вогні. Додати кунжут, гвоздику і підсмажити все разом до золотистого кольору кокоса.
02
У киплячу воду кинути рис і додати корицю, кокос, родзинки і сіль. Накрити кришкою і варити до готовності.
03
Коли рис буде готовий, дати йому 5 хвилин постояти під кришкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів