
Рис з грибами і горіхами кеш’ю
Будь-якій господині завжди хочеться приготувати швидко і без особливих турбот таку собі незвичайну і смачну страву, але з доступних продуктів. Не потрібно переривати простори Інтернету, адже наш чудовий рецепт допоможе урізноманітнити Ваше повсякденне меню. Рис з грибами та горіхами кешью – ситний і поживний гарнір зі східним акцентом, який відмінно доповнить будь-яку м'ясну страву (найкраще курку в медово-соєвому соусі). Гармонійне поєднання просоченого бульйоном рису, ароматних печериць і солодких горішків здивує навіть самого примхливого гурмана. Для того щоб зробити страву більш яскравою і ефектною, додайте пряну спецію куркуму: вона додасть рису насичений яскраво-жовтий колір і пікантний аромат Сходу.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис пропарений
200 г
Бульйон Vitana овочевий 1,1кг
500 мл
Печериці кремові 400г
200 г
Ядра горіха кеш'ю Novus сушені 100г
75 г
Часник
3 зуб.
Соус соєвий Chong 1л
2 ст. л.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
3 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Гриби помити і нарізати тонкими скибочками.
02
Залити рис в каструлі овочевим бульйоном з олією (1 столова ложка), накрити кришкою.
03
Поки готується рис на олії обсмажити кеш'ю до золотистого кольору. Горіхи відкласти в сторону, а в ту ж олію, де готувалися горіхи, додати гриби і соєвий соус, обсмажувати протягом декількох хвилин поки гриби не стануть м'якими.
04
Потім в сковорідку додати рис, добре розмішати і варити далі, поки рис не буде готовий.
05
Після того як звариться рис вимкнути вогонь, додати горіхи і обережно перемішати, накрити кришкою і дати постояти 3-5 хвилин, щоб рис просочився ароматом.
06
Подавати в гарячому вигляді, можна додати соус чилі або соєвий соус.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів