
Пудинг з солодкої цибулі з пармезаном
У нашій країні і в інших країнах, де пудинг не є традиційною стравою, його зазвичай продають у магазинах в готовому вигляді. Безсумнівно, пудинг, приготований в домашніх умовах, буде набагато смачніше. Пудинг з солодкої цибулі з пармезаном - один з безлічі рецептів несолодких пудингів, ця дуже смачна закуска обов'язково сподобається всім любителям англійської кухні. Взагалі пудинги в Англії почали готувати, намагаючись застосувати з користю різні залишки продуктів та інших страв. Подаючи на стіл, пудинг з солодкої цибулі з пармезаном прикрашають гілочками чебрецю.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Цибуля червона
3 шт.
Вершки President збиті зі смаком ванілі 28% 250г
10 ст. л.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
2 ст. л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
1,5 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ч. л.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Чебрець свіжий 50г
за смаком
Етапи приготування
01
Покласти вершкове масло на розігріту сковороду, розтопити, додати дрібно нарізану цибулю, обсмажувати протягом 3-4 хвилин до м'якості.
02
Духовку розігріти до 180°C.
03
У мисці змішати пармезан, яйця і вершки. Окремо змішати борошно, сіль, розпушувач і цукор. Обидві суміші ретельно перемішати, після чого в яєчну ввести борошняну суміш. У загальну суміш вмішати цибулю зі сковороди, перемішати.
04
Форму змастити маслом, викласти тісто, поставити в духовку на 35-40 хвилин. Прикрасити чебрець зверху.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів