Пьянті - Image

Пьянті

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Пьянті - це страва, яка представляє собою запечену яловичину в сметані і яловичому бульйоні. Для приготування страви краще вибрати грудинку. Найціннішою частиною яловичої грудинки є її ядро, де присутній жировий прошарок, а також грудинная кісточка. Страви з ядра грудинки виходять дуже смачними, соковитими і ароматними. Страви, приготовані з яловичої грудинки найчастіше подають разом з гарнірами: відварні, смажені і тушковані блюда з овочів, грибів, круп'яних і макаронних виробів. Пьянті разом з гарніром подаються гарячими, так як остигле блюдо втрачає і в смаку, і в консистенції.

Інгредієнти

Яловичина

500 г.

Масло вершкове

2 ст.л.

Борошно пшеничне

1 ч. л.

Сметана

100 мл.

Бульйон яловичий

100 мл.

Часник

7 шт.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Яловичину нарізати шматочками по 50 г. Обсмажити м'ясо на сковороді в олії, влити сметану, тушкувати до готовності.

02

Борошно трохи підсмажити в окремій сковороді, розбавити бульйоном.

03

Влити борошняну суміш в сковороду з м'ясом. Варити протягом 8-10 хвилин постійно помішуючи. Додати сіль за смаком, а також подрібнений часник.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Пьянті – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua