
Масала чай
Масала – це відомий на весь світ індійський пряний напій на основі молока і різних спецій. Його традиційно готують до звичайної сімейної трапези, а також підносять до особливої нагоди – приходу гостей. Крім того, що масала досить цікава, так би мовити пікантна і багатогранна на смак, вона ще й корисна, особливо для тих, хто стежить за своєю вагою. Всім відомо, що спеції значно прискорюють обмінні процеси в організмі. Тому для людей, які дотримуються дієти і буквально рахують з'їдені калорії, масала стане чудовою знахідкою, розуміється, якщо використовувати в приготуванні знежирене молоко, а цукор замінити корисним і натуральним підсолоджувачем – медом. Приємного чаювання.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Чай чорний Lipton Forest Fruits 1,5г*20шт
2 ст. л.
Кардамон Еко 6г
2 шт.
Перець Мрія чорний горошком 20г
2 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
240 мл
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Гвоздика Auchan 10г
2 шт
Вода негазована Аквуля 2л
480 мл
Етапи приготування
01
Насипати в невелику каструлю індійський чорний чай, цукор і спеції.
02
Залити водою, поставити на вогонь і довести до кипіння.
03
Додати молоко, варити ще 5 хвилин.
04
Процідити через дрібне сито.
05
Подавати чай гарячим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів