Курячий суп по-марокканські - Image

Курячий суп по-марокканські

Кількість порцій: 5Час приготування: 1 год 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Для тих, хто не був у Марокко, пропонуємо спробувати популярний африканський суп. Зверніть увагу, страва буде особливо гострою, чимось схожою на суп харчо. І перша страва, і друга в одній. Цікаве поєднання прянощів із лимонною цедрою і курячим бульйоном не залишить без уваги екзотичну їжу. Курячий суп дійсно відрізняється від наших буденних перших страв, і поєднання продуктів в ньому теж незвичне. Ці ж диватцтва притягають нас. Марокканська кухня, напевно найдивовижніша і дуже непередбачувана. Тут можуть вживати цукрові кактуси або солити лимони, що дивно для країни, в якій живуть по давніх суворих порядках. Відкрийте для себе марокканську кухню і приємно здивуєтесь.

Продукти для рецепту

Філе куряче
204.90 - 293.00

Філе куряче

за 1 кг

Інгредієнти

Філе куряче

500 г.

Цибуля

1 шт.

Часник

4 зубчики

Помідори рожеві фасовка

400 г.

Борошно 7 1кг

1 ч. л.

Кетчуп Auchan Чилі 830г

1 ст. л.

Бульйон курячий Food Studio 500мл

1 л.

Квасоля Верес Ніжна 400г

400 г.

Масло вершкове домашнє

100 г.

Цедра лимону Kotanyi 14г

1/2 шт.

Кінза 70г

2 ст. л.

Сухарі Київхліб Київські 260г

1 ст.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Спершу куряче філе обробити. Помити, обсушити і нарізати соломкою.

02

Потім очистити цибулю і часник. Дрібно нарізати. Часник бажано подрібнити за допомогою пресу.

03

Помідори обдати окропом і видалити шкірку. Дрібно нарізати.

04

Узяти велику каструлю, покласти в неї масло і розтопити. Потім помістити різане філе і обсмажити 6 хвилин. Викласти.

05

Потім злегка обсмажити цибулю і часник. Посипати борошном і просмажити його до золотистого кольору. Додати гострий кетчуп (чилі) і готувати ще 1 хвилину.

06

Влити бульйон і постійно помішуючи варити 3 хвилини. Коли він загусне додати помідори, після, куряче м'ясо (раніше обсмажене).

07

У суп насипати квасолю. Варити 20 хвилин. Потім каструлю з супом зняти з вогню і настояти під кришкою 20-30 хвилин.

08

Приготувати соус: через спеціальний прес пропустити часник (2 зуб.), змішати з маслом 50 г. (розм'якшеним). Додати сухі прянощі, цедру, кінзу. Перемішати. Всипати сухарі і ще раз гарненько все перемішати. Соус готовий! У тарілки додавати по 1 ст. л.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв