Курячий фарш із грибами - Image

Курячий фарш із грибами

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Курячий фарш із грибами - проста у приготуванні страва. При мінімумі витрачених зусиль і часу виходить дуже смачно і ситно. Курячий фарш і гриби - виграшне поєднання продуктів. Особливо гармонують з курячим фаршем шампіньйони. Запропонована страва має насичений оригінальний смак і апетитний запах. Приготування фаршу в домашніх умовах - нескладна маніпуляція. Незамінні помічники в цьому - блендер або м'ясорубка. Приготувавши власноруч курячий фарш із філе, Ви будете впевнені в його свіжості і якості. Страви з курячого фаршу готуються швидко, що дуже зручно для господині.

Інгредієнти

Куряче філе

500 г.

Гриби

350 г.

Цибуля

1 шт.

Часник

1 зубчик

Перець чилі

1 стручок

Соєвий соус

3 ст. л.

Лайм

2 шт.

Петрушка

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Етапи приготування

01

Куряче філе подрібнити в блендері. Гриби нарізати дрібно.

02

Цибулю і часник нарізати дрібними кубиками. У чилі-перцю видалити насіння і нарізати дрібними кубиками.

03

Обсмажити цибулю, часник і чилі-перець. Додати курячий фарш, смажити 5 хвилин. Додати сіль і чорний мелений перець. Викласти в ємність.

04

Обсмажити печериці до рум'яного кольору. Влити соєвий соус і сік лайма. Перемішати і готувати ще близько 1 хвилини.

05

Додати фарш і січену зелень, сіль та перець. Перемішати, сформувати рулет.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв