Карамелізовані банани з ромовим соусом і горіхами - Image

Карамелізовані банани з ромовим соусом і горіхами

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Карамелізовані банани з ромовим соусом і горіхами - десерт, який готується дуже швидко, на швидку руку. Карамелізация бананів у запропонованому рецепті - це нескладний процес, в ході якого плавлять цукор на сковороді з вершковим маслом і мускатним горіхом, а потім в сиропі обсмажують банани. Карамель додасть бананам яскраво виражений солодкий смак. Після карамелізації бананів готується ромовий соус. Поєднання теплих карамелізованих бананів під ромовим соусом і ванільного морозива - дуже вдале поєднання, яке зробить цей десерт одним із найулюбленіших.

Інгредієнти

Масло вершкове

50 г.

Цукор коричневий

2 ст. л.

Горіх мускатний

0,5 ч. л.

Банани

4 шт.

Апельсини

1 шт.

Ром

1 ст. л.

Горіхи волоські

2 ст. л.

Морозиво ванільне

за смаком

Етапи приготування

01

Поставити на середній вогонь сковороду, додати в неї масло, висипати цукор і мускатний горіх, готувати протягом 1 хвилини, до повного розчинення цукру.

02

Додати в сковороду банани, нарізані уздовж навпіл, зрізом вниз, готувати протягом 2 хвилин.

03

Викласти банани з сковороди на тарілку.

04

До суміші на сковороді додати цедру апельсина і апельсиновий сік. Готувати протягом 2 хвилин, до консистенції сиропу. Влити ром. Перемішати.

05

Полити банани на тарілці соусом, посипати товченими горіхами, додати морозиво.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Карамелізовані банани з ромовим соусом і горіхами – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua