Салат по-гавайськи - Image

Салат по-гавайськи

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Вишукане поєднання ніжної, але трохи сухуватої курячої грудки і солодких ананасів назвати новим ніяк не можна, але приготувавши страву з цими компонентами – салатик по-гавайськи, Ви, безсумнівно, урізноманітните Ваше святкове меню яскравими, соковитими фарбами і делікатним смаком. Повірте: байдужих до нього не залишиться. Цей свіжий і легкий салатик по достоїнству оцінять навіть найдосвідченіші гурмани. Вся справа в ідеальній комбінації продуктів і пропорцій, в будь-якому випадку – він вартий того, щоб його спробували. Урізноманітнити смакову палітру страви можна за допомогою додавання зубчика часнику і консервованої солодкої кукурудзи. Смак виходить неповторним і воістину божественним. Рекомендуємо.

Продукти для рецепту

Філе куряче
199.90 - 293.00

Філе куряче

за 1 кг

Інгредієнти

Філе куряче

300 г.

Салат Лолло Біонда зелений

50 г.

Волоський горіх

60 г.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

30 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

02

Ананаси нарізати шматочками. Горіхи трохи підсмажити і подрібнити ножем. Салат помити, просушити, нарвати руками.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв