Риба на грилі з имбирно-манговим соусом - Image

Риба на грилі з имбирно-манговим соусом

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Перед вами рецепт риби на грилі з имбирно-манговим соусом. Риба на грилі виходить дуже ніжна і соковита, але найбільш виграшним в цій страві є кисло-солодкий манговий соус, який надає страві пікантності. Фруктові соуси підходять до риби ідеально. У даний же соус можна для смаку додати наступні інгредієнти (як окремо, так і поєднуючи їх): сухе біле вино, апельсиновий сік, мускатний горіх, часник, помідори, сік лайма, червону цибулю. Рибу рекомендується брати білу, нежирних і средньожирних сортів. Добре підійде палтус, окунь, хек, минтай. У вигляді гарніру можна подати овочі, рис і картопляне пюре.

Продукти для рецепту

Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
148.29

Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г

500 г

Інгредієнти

Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г

440 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

10 мл.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Імбир Еко мелений 20г

10 г.

Сік Yan манго без цукру 0,93л

150 мл.

Етапи приготування

01

Розігріти гриль або мангал. Рибу (філе) покласти в миску, додати сіль, перець, оливкову олію. Залишити маринуватися близько 15 хвилин. Гриль змастити олією.

02

Викласти рибу на гриль і смажити приблизно 5 хвилин з кожного боку. У сік додати тертий імбир, уварити в сотейнику (об'єм повинен зменшитися втричі). Викласти рибу на тарілки і прикрасити соусом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв