Глазурований лосось з медом і гірчицею - Image

Глазурований лосось з медом і гірчицею

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

М'ясо лосося вважається делікатесом, але при цьому цілком доступно. Це та риба, смак якої зазвичай подобається навіть тим, хто іншу рибу просто не любить. Смак у неї дуже м'який та ніжний. Із лосося можна приготувати багато смачних і корисних страв: від простих до екзотичних. Лососину можна запікати, смажити, тушкувати, варити. Запропонований рецепт "Глазурований лосось з медом і гірчицею" - цікавий варіант приготування філе лосося. Покрите медово-гірчичною сумішшю і приготоване на грилі філе лосося після першого ж приготування надовго увійде в список святкових страв Вашої родини.

Інгредієнти

Філе лосося

700 г.

Часник

1 шт.

Гірчиця зерниста

3 ст. л.

Мед

2 ст. л.

Оцет яблочний

0,5 ч. л.

Насіння кмину

0,5 ч. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Розігріти сковороду-гриль, змастити трохи оливковою олією.

02

Рибу ретельно просушити від вологи, натерти сіллю.

03

У мисці розтовкти часник і сіль, після додати гірчицю, мед, оцет, насіння кмину і перець. Ретельно перемішати.

04

Змастити рибу медовою заправкою, обсмажувати на сковороді протягом 12-15 хвилин, до готовності. Після викласти на тарілку.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Глазурований лосось з медом і гірчицею – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua