Фруктова піца  - Image

Фруктова піца

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

З чим асоціюється у Вас піца? Зі свіжоспеченим хрустким коржем, на якому затишно розташовуються копчені ковбаски, соковиті томати, пікантні оливки і ніжний сир пармезан, що тягнеться? Поспішаємо Вас засмутити. Або порадувати. Адже Вашій увазі смілива й оригінальна варіація традиційної італійської страви для справжніх ласунів – солодка десертна піца з вершковим кремом і фруктами. Екзотично, незвично, але дуже смачно і ефектно. Це, мабуть, той варіант домашньої випічки, який не залишить байдужим ні рідних, ні гостей. Фруктова піца більше нагадує тонкий і відкритий солодкий пиріг. Якщо Ви любите експериментувати і дивувати – цей простий і дохідливий рецепт спеціально для Вас.

Інгредієнти

Вершкове масло

110 г

Цукор

200 г

Яйце

1 шт.

Лимон

2 шт.

Ванілін

1 ч. л.

Борошно

250 г

Сода

1/2 ч. л.

Сіль

1/4 ч.л.

Вершковий сир

225 г

Цукрова пудра

1/4 ст.

Полуниця

200 г

Чорниця

100 г

Персик

2 шт.

Ківі

1 шт.

Етапи приготування

01

Розігрійте  духовку до 175 градусів.

02

Вершкове масло збийте з 2/3 ст. цукру у міксері. Додайте яйце, цедру 1 лимона і ванілін. Перемішайте.

03

В окремій мисці змішайте борошно, соду і сіль. Збийте вінчиком.

04

Змішайте обидві суміші і замісіть тісто міксером до однорідної маси.

05

Викладіть тісто у форму для піци, змащену маслом. Розтягніть і розпряміть. Випікайте 10-12 хвилин до золотисто-коричневої скоринки. Повністю охолодіть перед тим, як наносити начинку.

06

Для крему змішайте вершковий сир, 1/3 ст. цукру, цукрову пудру, цедру 1 лимона і сік лимона, збийте до однорідної повітряної маси і нанесіть рівномірно на охолоджену основу.

07

Прикрасьте нарізаними фруктами. Поставте в холодильник для повного охолодження.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Чорнослив у шоколаді

Чорнослив у шоколаді

9

30 хв