Фруктово-ягідний пиріг "Яскравість" - Image

Фруктово-ягідний пиріг "Яскравість"

Кількість порцій: 8Час приготування: 2 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Виснажений організм після зимового періоду, так і просить влітку насититись вдосталь вітамінами. А що ж може містити їх більше, ніж свіженькі ягідки. Поєднання просто вибухових за своїми корисними властивостями фруктів, не дасть вам можливості відмовитись від приготування цього яскравого десерту. Зрозуміло, що малина взагалі є універсальним засобом від усіх недуг та хвороб, але ж не можна забувати і про суперягоду смородину, яка визначена британськими вченими, як одна з найпоживніших у світі. Ваші близькі та домочадці залюбки смакуватимуть цей витончений витвір мистецтва, не тільки за його духмяну, ніжну та соковиту начинку, а й за хрустку поживну основу вкриту неперевершеним шаром солодкого, наче мед, крему. Такий десерт зможе запросто підняти ваш кулінарний авторитет та покращити здоровя Вашої родини.

Продукти для рецепту

Борошно 7 1кг
21.90

Борошно 7 1кг

1 кг

Інгредієнти

Борошно 7 1кг

220 г

Цукор Ваш Цукор 10кг

2 ст. л.

Масло вершкове домашнє

160 г

Цукрова пудра Aro 250г

4 ст. л.

Вода негазована Аквуля 2л

150 мл

Вершки Селянські ультрапастеризовані 20% 500г

300 мл

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

3 шт.

Цукор ванільний Auchan 8г

10 г

Желатин Добрик 15г

10 г

Вино Chevrotin Chardonnay сухе біле 0,75л

200 мл

Малина

100 г

Чорна смородина Vici швидкозаморожена 300г

100 г

Етапи приготування

01

Борошно просіяти, додати цукор і масло і розтерти в крихту. Влити 3 ст. л. води і готувати тісто, потім поставити його на одну годину в холодильник.

02

Для приготування крему слід з'єднати в каструлі вершки, половину цукрової пудри, яєчні жовтки, ванільний цукор і борошно. Довести до кипіння. Варити на повільному вогні, помішуючи, поки крем не загусне. Потім зняти з вогню і час від часу помішувати.

03

Розігріти духовку до 200⁰С.

04

Розкатати тісто, укласти його у форму і наколоти виделкою. Далі поставити в холодильник на 15 хвилин.

05

Поставити в духовку і випікати 20-30 хвилин, дверцята при цьому відкривати не можна, інакше тісто впаде. Готовий корж охолодити.

06

Желатин замочити в половині склянки холодної води, додати цукрову пудру і вино. Потім прогріти, але не кип'ятити суміш до утворення однорідної маси. Тепер варто масу охолодити.

07

З форми дістати корж і нанести зверху остиглий крем, красиво викласти ягоди. Залити пиріг приготованим винним желе. Тепер пиріг слід поставити в холодильник на декілька годин.

08

Як тільки корж просочиться, а желе застигне – пиріг готовий!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Апельсиново-кокосовий пасхальний пиріг

Апельсиново-кокосовий пасхальний пиріг

4

1 год 5 хв