Квасоля з ковбасками в томатному соусі - Image

Квасоля з ковбасками в томатному соусі

Кількість порцій: 3Час приготування: 2 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Приготуйте пікантну закуску – квасолю з ковбасками в томатному соусі. Страва відмінно підійде до будь-якого гарніру і прикрасить Ваш стіл. Подати можна і зі скибочкою свіжого хліба. За зовнішнім виглядом дуже нагадує грузинське лобіо. Ситно і поживно. В процесі тушкування м'ясна піджарка випустить соковитий жир, і овочі наситяться ароматами ковбасок і спецій. Якщо гості вже на порозі і немає часу відварювати квасолю, можете використовувати консервовану в томаті. Можна замінити мисливські ковбаски на копчену ковбасу, бекон або сосиски. В якості альтернативи помідорам, консервованим у власному соку, можна використовувати томатний сік, в якому і будуть тушкуватися інгредієнти.

Продукти для рецепту

Квасоля  вагова
202.50

Квасоля вагова

за 1 кг

Інгредієнти

Квасоля вагова

300 г.

Цибуля

1 шт.

Морква

1 шт.

Сухарики Yaw! стікси Мисливські ковбаски 100г

4 шт.

Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Паприка різана червона

за смаком

Етапи приготування

01

Квасолю промити, замочити на ніч у холодній воді.

02

Воду злити, квасолю промити, залити чистою водою у співвідношенні 1:3 і поставити варити до готовності.

03

Цибулю нарізати, моркву натерти на тертці. Ковбаски очистити і нарізати.

04

На соняшниковій олії обсмажити цибулю і моркву до золотистого кольору, додати ковбаски, сіль і спеції, обсмажити все разом кілька хвилин.

05

Додати в сковороду помідори разом з соком, перемішати, прогріти.

06

Додати квасолю. Перемішати, зменшити вогонь, накрити кришкою і готувати квасолю в томатному соусі ще 15 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв