Суп-пюре з кабачків з зеленню - Image

Суп-пюре з кабачків з зеленню

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Бажаєте приготувати першу страву, але щоб було швидко, смачно і корисно? Суп-пюре з кабачків - що ще може бути прекрасніше. Кабачки подарують радість не тільки вашому організму у вигляді безлічі вітамінів, але і поліпшить стан шкіри. Адже саме цей овоч допомагає шкірі виробляти колаген, що позитивно впливає на вашу шкіру. А ось петрушка порадує ваш шлунок. Пам'ятайте, в 100 грамах петрушки містяться дві добові норми вітаміну С - навіть лимон їй не конкурент. Пікантний і вишуканий смак супу з кабачків поліпшить ваш настрій, а сама страва подарує вам заряд бадьорості та енергії на цілий день.

Інгредієнти

Бульйон грибной

1,5 л

Кабачки

2 шт.

Морква

1 шт.

Петрушка сушена

10 г

Сіль

за смаком

Перець чорний

за смаком

Кріп

40 г

Етапи приготування

01

Помити моркву, очистити, нарізати кубиками. Зварити грибний бульйон, поклавши туди крім грибів порізану моркву, сіль, перець і петрушку.

02

Кабачки помити, очистити і порізати кубиками. Якщо кабачки великі, то потрібно попередньо вирізати серединку. Покласти порізані кабачки в киплячий бульйон і варити на невеликому вогні близько 10 хвилин (так, щоб і кабачки, і морква стали зовсім м'якими).

03

Дістати овочі з бульйону. Подрібнити овочі в блендері до однорідної маси. Розкласти масу в тарілки, влити бульйон і обережно перемішати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Суп-пюре з кабачків з зеленню – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua