Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід європейська › Пиріг з винограду та цитрусовою цедрою
Пиріг з винограду та цитрусовою цедрою

Пиріг з винограду та цитрусовою цедрою

Хочете у відпустку, але не можете зараз собі цього дозволити? Тоді пропонуємо вам хоч на годинку, та відчути себе на райському острівці. У цьому легко допоможе пиріг з виноградом і цитрусовою цедрою. Цей десерт не просто стане відмінним доповненням до чашки чаю або кави, вгамує легкий голод, але і подарує море радості і океан насолоди. Виноград подарує вам відчуття того, що ви перебуваєте в райському саду, а апельсинова цедра рознесе приємний аромат по всьому будинку. Кожен сантиметр вашого сімейного гніздечка наповниться щастям. Тому створіть це щастя своїми руками. Бажаємо приємного апетиту!

Кількість порцій 4
Час приготування 70 хв

  1. 1. Молоко — 150 мл.
  2. 2. Цукор ванільний — 2 ч.л.
  3. 3. Вершкове масло (або маргарин) — 200 г.
  4. 4. Масло рослинне — 100 мл.
  5. 5. Мука — 400 г.
  6. 6. Розпушувач тіста — 1 ч.л.
  7. 7. Виноград без кісточки (синього кольору) — 400 г.
  8. 8. Лимон — 1 шт.
  9. 9. Апельсин — 1 шт.
  10. 10. Цукрова пудра (для посипання зверху) — 3 ст.л.
  11. 11. Папір для випікання — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Натерти на дрібній тертці цедру лимона та апельсина.

  2. Збити м'яке вершкове масло разом з цукром.

  3. Додати до вершкового масла сирі яйця, ретельно перемішати.

  4. Додати до яєчної маси рослинне масло і молоко, ретельно перемішати.

  5. Змішати борошно з розпушувачем і ванільним цукром.

  6. Приготувати тісто, акуратно змішавши яєчно-молочну суміш з борошном, половиною винограду і цедрою лимона і апельсина.

  7. Розігріти духовку до 180°C градусів.

  8. Форму для пирога змастити жиром (або застелити папером для випікання).

  9. Викласти тісто у форму. Випікати пиріг у духовці протягом п'ятнадцяти хвилин.

  10. Дістати пиріг з духовки. Рівномірно розподілити виноград, що залишився на поверхні пирога. Випікати пиріг у духовці ще 40 хвилин.

  11. Пиріг дістати з духовки, охолодити, дістати з форми, посипати цукровою пудрою. Смачного!