
Абрикосові батончики з волоськими горіхами
Складно навіть порахувати, скільки існує різних швидких і не складних рецептів домашніх пирогів. Безсумнівно, кожен із них по-своєму унікальний, і страва виходить дуже смачною. Так і з абрикосовими батончиками. На перший погляд рецепт навіть занадто простий. Але в цьому і вся особливість. Пиріг виходить дуже легкий, а головне - по -домашньому смачний. Якщо ви дуже любите абрикосове варення, тоді вам слід приготувати цю страву. А тим більше, що абрикоси і горіхи дуже корисні, в них досить багато різних вітамінів і мікроелементів. Такий пиріг згодиться "на ура" з чаєм або молоком в колі сім'ї, близьких та друзів.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
1,3 ст.
Цукор Ваш Цукор 10кг
0,6 ст.
Спеція Кориця мелена
0,5 ч. л.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
2 шт.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ч. л.
Джем Верес абрикосовий 370г
0,5 ст.
Волоський горіх
200 г.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 200°С. Деко застелити фольгою, змастити шматочком вершкового масла.
02
Змішати борошно, цукор, корицю з сіллю в мисці, ретельно перемішати до однорідної маси. Додати розм'якшене вершкове масло, вилити жовтки і висипати ваніль, перемішати.
03
Викласти більшу частину тіста на деко, розподілити по поверхні, зверху викласти абрикосовий джем, зверху розкришити тісто, що залишилось, посипати зверху подрібненими волоськими горіхами.
04
Випікати 20-25 хвилин, до золотистої скоринки. Перед подачею охолодити, розрізати на шматочки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів