Суп-пюре з телятини зі спаржею і шпинатом - Image

Суп-пюре з телятини зі спаржею і шпинатом

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 год 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Супи-пюре дуже поживні, вони легко засвоюються організмом і тому широко застосовуються, особливо в лікувальному і дитячому харчуванні. Загальне правило приготування будь-якого супу-пюре - подрібнювати до стану пюре його треба гарячим. Для цього зручніше використовувати блендер. Основа запропонованого супу - бульйон із телятини. Для поліпшення консистенції і смаку пюреподібний суп заправляють вершками. Вершки в суп додають в самому кінці приготування. Готовий суп являє собою однорідну масу, що по консистенції нагадує густі вершки. Смак ніжний, з добре вираженим ароматом основних продуктів. Подавати до столу приготований суп-пюре можна з тостами.

Інгредієнти

Телятина

400 г.

Помідори

4 шт.

Цибуля-шалот

1 шт.

Стебло селери

1 шт.

Часник

1 шт.

Масло вершкове

50 г.

Вершки 20%

200 мл.

Шпинат

150 г.

Спаржа свіжа

200 г.

Петрушка

3 ст. л.

Кінза

3 ст. л.

Перець болгарський зелений

1 шт.

Картопля

2 шт.

Сир сулугуні

50 г.

Морква

1 шт.

Вода

1,5 л.

Етапи приготування

01

Відварити м'ясо протягом 35-40 хвилин. У каструлю з м'ясом і бульйоном додати нарізану селеру, часник, цибуля-шалот, очищені помідори, натерти в каструлю моркву, додати нарізаний перець і картоплю.

02

Варити протягом 10-15 хвилин. Додати в каструлю спаржу, варити ще 5-7 хвилин. Після чого, додати шпинат, подрібнену зелень, вершкове масло. Через 1 хвилину прибрати каструлю з вогню, посолити і поперчити за смаком.

03

Додати в каструлю тертий сир, злити половину бульйону в миску, все інше вилити разом з м'ясом і овочами в блендер, подрібнити до стану пюре. Додати вершки, і другу половину бульйону.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв