Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вечеря європейська › Полуничний сорбет
Полуничний сорбет

Полуничний сорбет

У довгі осінні вечори, коли ви сидите під ковдрою і слухаєте музику дощу, або ж, коли ви дивитеся на малюнки снігу, особливо хочеться літа. Теплого, легковажного, приємного. Саме коли ви хочете відчути себе дитиною, внесіть у ваше життя хоч крапельку літа. У цьому вам допоможе полуничний сорбет. Цей десерт стане ліками від будь-якої нудьги, прожене геть найсильніший сплін. Його яскравий і насичений колір нагадає вам, що життя прекрасне, подарує вам променисту посмішку. Більше того, ви можете зарядити гарним настроєм ваших друзів. Ось і знайшовся привід зібрати разом дорогих вам людей. Домашній сорбет, як і морозиво, дуже відрізняється за смаком від покупного. Приємного апетиту!

Кількість порцій 2
Час приготування 120 хв

  1. 1. Полуниця — 300 г.
  2. 2. Цукор — за смаком
  3. 3. Мед — за смаком
  4. 4. Яєчний білок — 1 шт.
  5. 5. Сироп — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У блендері подрібнити полуницю.

  2. Додати цукор, обережно перемішати зі збитим білком.

  3. Викласти в посудину і на 3-4 години прибирати в морозильник.

  4. Час від часу (рази 3-4) сорбет перемішувати.

  5. Подавати зі свіжими ягодами і м'ятою.